Waarom gebruiken wij affiliate links?

Om de website Honden Zijn Geweldig.nl draaiende te houden maken we ook gebruik van affiliate links in onze reviews en artikelen. Maar wat zijn dat precies en waarom doen we dat?

Wat is een affiliate link?

Als je op een affiliate link doorklikt naar een andere website of webshop en je koopt daar iets, dan krijgen wij een klein percentage van de aankoopprijs. Dit verandert verder voor jou de prijs niet, en is dus iets wat voor de rekening van de website of webshop komt.

Waarom hebben jullie affiliate links nodig?

Met de inkomsten van affiliate links betalen we de kosten van het online houden van deze website. Denk daarbij aan met name de serverkosten, tekstschrijvers, het behouden van de domeinnaam en het SSL-certificaat om de site te beveiligen.

Daarnaast kopen we ook producten die we vervolgens weer kunnen reviewen. Hoewel de honden van het redactie team er natuurlijk ook van mee geniet 🙂

Sturen jullie gewoon van alles door om geld mee te verdienen?

Wees gerust dat de affiliate links ons oordeel niet aantasten. We raden alleen een dienst of product aan als we er ook echt achter staan. We doen eerst onderzoek voor we een product in onze artikelen vermelden.

Daarnaast zetten we altijd zowel de plus- als minpunten bij onze reviews. Zo krijg je een correct beeld van het product.

Kan ik voorkomen dat jullie die commissie krijgen bij mijn aankoop?

We vinden het belangrijk om eerlijk te zijn over deze affiliate links. Mocht je niet willen dat wij een commissie krijgen voor je aankoop dan kun je het product even zelf opzoeken zonder op een van onze links te klikken.

Hopelijk heeft deze pagina al je vragen beantwoord. Mocht je er nog meer hebben dan kun je altijd een bericht sturen via onze contact-pagina.

Pin It on Pinterest

Share This