Dat het geweldig is om met je hond op vakantie te gaan, weten we.

Een vakantie met hond wordt nog leuker in een vakantiehuisje met omheinde tuin.  Bijvoorbeeld een vakantiehuis in de Ardennen met tuin van 2.000 vierkante meter.  In de Ardennen, op de Veluwe en aan zee is volop plek voor honden.

Als je hond echt welkom is,  wordt ook jouw vakantie een stuk leuker. In deze blog enkele voorbeelden van websites waar je een huisje of bungalow met omheinde tuin kunt huren waar je hond echt welkom is.

Website vakantiehuis-omheinde-tuin.nl, honden zéér welkom.

Als je een vakantiewoning zoekt met een goed omheinde tuin, moet je op de website vakantie-omheinde-tuin.nl zijn. Hier hebben ze de mooiste vakantiehuisjes met omheinde tuin geselecteerd. Ook voor een vakantie met 2, 3 of 4 honden. Of je nu een vakantiehuis in Nederland, België of Duitsland wilt boeken of een meer exotische vakantiebestemming zoekt.

Genoeg mogelijkheden. Met een keuze van meer dan 10.000 vakantieverblijven met afgesloten tuin, is er altijd wel één beschikbaar voor een vakantie met jouw hond. Waar honden welkom zijn.

Weekendje weg met hond.

Vind jij het ook zo leuk om weekendjes met hond weg te gaan? Op de website weekendje-weg-met-hond.nl vind je veel inspiratie. Je vindt er aanbiedingen van honden vakantieparken en hotels waar honden welkom zijn. Op de blog van weekendje weg met hond vind je veel tips en honden evenementen.

Daarnaast vind je er particuliere vakantiehuisjes en hondenbungalows met omheinde tuin. Wist je overigens dat Landal GreenParks ook vakantiebungalows met afgesloten tuin te huur heeft?

Vuurwerkvrij vakantiepark

Rond oud en nieuw betekent veel geknal van vuurwerk en veel overlast voor honden en mensen. Veel honden krijgen stress van vuurwerk en dat is voor geen enkele hond fijn.

Gelukkig zijn er vuurwerkvrije vakantieparken waar met de jaarwisseling geen vuurwerk wordt afgestoken en waar je hond méér dan welkom is. Op vakantiehuis-omheinde-tuin.nl kan je een vuurwerkvrij vakantiepark boeken. Hieronder zijn Landal bungalowparken waar tussen kerst en 2 januari controle wordt uitgeoefend op het afsteken van vuurwerk en waar ook gehandhaafd wordt. Een vuurwerkvrije vakantie met hond, ook voor jou haalbaar.

Pin It on Pinterest

Share This