De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de bouw en optimalisatie van onze nieuwe website. En we zijn best wel een beetje trots op het resultaat. De oude was echt ‘versleten’ en niet geschikt voor de smartphone en tablet.

Niets is mooier wanneer je thuiskomt van een lange dag werken en je hond vol opwinding op je zit te wachten. Kijk eens verderop naar de hond in de onderstaande video die zo blij is om dat haar baasje weer thuis is. Alles aan haar lichaamstaal laat zien dat ze erg blij is. Zo voelen we ons als redactie met de nieuwe website!

1. Overzichtelijker en rijker

Kenmerkend voor de nieuwe website is het is het vele beeldmateriaal. De site is groot geworden door de vele video’s (die staan er nog steeds op!) en we gaan ook meer fotomateriaal toevoegen.

Het worden foto’s van onszelf of van beeldbanken waar wij gebruik van mogen maken. Maar er gaat geweldig veel meer komen op de site: (veel) meer inhoudelijke artikelen (zie onder), een kennisbank met ras informatie en wij gaan honden producten aanbieden!

De redactie is zo blij als een hond kan zijn!

1.1 Nieuwe categorieën

We hebben de website een stuk overzichtelijker gemaakt, zodat je als bezoeker gemakkelijk en snel je weg weet te vinden. Met slechts enkele muisklikken ontdek je gelijk waar je de benodigde informatie kan vinden.

Want er stond al veel content op de site, maar er gaat nog veel meer komen. De honden artikelen pagina geef je een snel overzicht van de laatste gepubliceerde blogs. Deze blog artikelen gaan over verschillende categorieen:

  • De aanschaf van een hond e/o puppy
  • Honden opvoeding en (het trainen van) gedrag
  • Verzorging en uitlaten van een hond
  • Honden voeding
  • Verhalen (die zijn ook van jou altijd welkom!)
  • Natuurlijk de honden filmpjes

Via een heuse kennisbank (nog in ontwikkeling!) kun je al die artikelen snel terug gaan vinden.

Tenslotte hebben we ook hondenspullen toegevoegd. Dat is een breed begrip en varieert van boeken, medicijnen en verzekeringen tot eenvoudige spullen zoals een halsband.

De komende tijd zal er meer-en-meer producten zichtbaar worden. Wij proberen daarbij ook aantrekkelijker korting en/of bonussen te bedingen voor onze bezoekers!

1.1 Nieuwe website geschikt voor smartphone en tablet

De nieuwe website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel de desktop, laptop, tablet en natuurlijk de smartphone.

Voor de kenners: de website is gebouwd in WordPress, waarbij we gebruik hebben gemaakt van DiVi Theme. Niets voor niets wordt die thema op duizenden sites gebruikt vanwege zijn vele mogelijkheden.

Is de nieuwe website helemaal klaar? Nee een site is eigenlijk nooit klaar. De komende periode gaan wij door met het toevoegen van nieuwe diensten en oplossingen. Daarnaast wordt er wekelijks 2 a 3 artikelen – soms in combinatie met een video – geplaatst.

Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Naast de website hebben we direct ook de huisstijl aangepakt. Het oude logo met het hondensymbool was niet in lijn met onze huiskeuren blauwe, groen, bruin en oranje. Daarom hebben we ook die vernieuwt, inclusief het icoontje wat je naast het tab blad ziet.

Honden zijn geweldig logo final

2. Tips en feedback zijn meer dat welkom

We zijn nu live en achter de schermen gaan we verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Uiteraard blijven we de site updaten en optimaliseren.

Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Komt je iets tegen of heb je tips om de website verder aan te scherpen?

Wij staan open voor alle feedback dus lat het weten. Mailen kan naar redactie AT Hondenzijngeweldig.nl of via ons contact formulier

Pin It on Pinterest

Share This