Kleine puppy in het midden van de weg wacht op iemand om haar te redden [video]

Nika Todua en Irina Liklikadze liepen door een drukke straat in Rustavi, Georgia. Ze zagen iets kleins en harigs op de weg en beseften dat het een kleine puppy was. Ze gingen er van uit dat de puppy dood was, maar toen ze de puppy aanraakten voelden ze dat de puppy nog ademde.

Nika en Irina zijn vrijwilligers bij een organisatie genaamd Animal Friends en ze wisten meteen wat ze moesten doen. “Het was schokkend omdat ze zo zwak was en gedoemd tot de dood.” “Ze had honger, dorst en had veel wormen … en ze was heel volgzaam.” De puppy was slechts 1 maand oud en ze zou nooit alleen op straat overleven. “Ons werd verteld dat de moeder van deze puppy was aangereden door een auto.

De vrouw besloot haar mee naar huis te nemen en haar parasieten te behandelen en haar dik te maken, want ze woog slechts 200 gram. Omdat ze zo klein en broos was, leek de pup helemaal niet op een puppy. Ze zag er eerder uit als een alien, daarom gaven haar redders haar de naam E.T.

E.T. groeide echter gezonder en groter. Na negen maanden was ze vier keer zo groot en zwaar. Nu heeft ze een thuis gekregen bij een medelid van de Animal Friends-organisatie en leeft ze het perfecte hondenleven.