Hondenverzekering

Je wilt het beste voor jouw viervoeter. Ook voor de medische zorg. Vindt hier een hondenverzekering die rekening houdt met het welzijn van jouw hond én jouw portemonnee!

Hondenverzekering geeft gemoedrust

Een bezoekje aan een dierenarts kan flink de papieren lopen. Dit kan je voorkomen door een goede dierenverzekering af te sluiten. Eentje die goed voor je hond is, maar ook betaalbaar.

Goedkoopste en beste hondenverzekering afsluiten via internet

Een dierenarts kan dringend nodig zijn voor je hond na een ongeval of voor bij een behandeling van een ziekte of een ander gezondheidsprobleem. Een ziektekostenverzekering voor honden dekken de kosten van je dierenartsrekeningen en je bent er zeker van dat je hond de best mogelijke zorg ontvangt. Maar is een groeiend aanbod van dierenverzekeringen op de markt. Via onze site mag je er zeker van zijn je de beste hondenverzekeringsplan te vinden dat past bij je wensen en budget.

Hondenverzekering online afsluiten

Waarom een hondenverzekering?

Een huisdierenverzekering is het beste te vergelijken met de zorgverzekering zoals we die zelf kennen. Op het moment dat je hond  betrokken raakt bij een ongeluk of ziek wordt, dan ga je zo snel mogelijk naar de dierenarts. De dierenarts helpt bij het behandelen van je viervoeter, maar hij of zij doet dat natuurlijk niet gratis. Een huisdierenverzekering biedt een dekking tegen deze kosten. Je beschermt jezelf tegen de mogelijke kosten die vervelende situaties met zich mee kunnen brengen.

 

Een hondenverzekering beschermt je tegen hoge zorgkosten die in vervelende situaties voorkomen.

Je hond is je dankbaar!

Een vervelende bacterie, problemen met het gebit, … Vroeg of laat heb je te maken met een calamiteit. Zorg er daarom voor dat je voorbereid bent. Sluit van tevoren een goede verzekering af waardoor jouw hond meteen geholpen kan worden en jij niet met peperdure rekeningen komt te zitten.

 

Vaste tarieven en geen onverwachte kosten

Bij een verzekering verzeker je jouw hond tegen een vast bedrag per maand. Zo weet je zeker dat hij gebruik kan maken van de beste zorg, zonder dat daar een duur prijskaartje aan hangt. In hun enthousiasme kan je hond makkelijk ergens tegenaan rennen en zichzelf verwonden. Ook zijn ze nogal territoriaal en willen sommige honden nogal eens vechten met andere honden. In het ernstigste geval moet de hond direct geopereerd worden, en dat is helaas niet goedkoop. Daarom kan een verzekering uitkomst bieden.

Wij adviseren een verzekering af te sluiten bij Diks.nl

De redactie is enthiousiast over hun aanbod omdat:

 • Je kan kiezen uit 4 pakketten, die verschillend zijn in de dekking
 • Alle hondenrassen zijn welkom en direct online afsluitbaar,
 • Ze vergelijken alle hondenverzekering, dus jij hebt laagste premie
 • Beoordeling Diks Verzekeringen (8.4), klantenaanbeveling 92% (!)
 • Duidelijke en heldere voorwaarden

Neem rustig de pakketten door en kies een hondenverzekering die bij jouw hond past.

 

 

Je hond is je dankbaar voor een hondenverzekering

Klantenbeoordeling 8,4

De beste en goedkoopste hondenverzekering

 • Alle hondenrassen welkom
 • 4 pakketten met oplopende vergoeding en dekking
 • Basispakket: consult, diagnostiek, operaties, bijzonderlijk behandelingen, medicijnen
 • Identificatiechip plaatsen inbegrepen
 • Aanvullende verzekeringen mogelijk (chemo, reisverzekering)
 • Direct online afsluitbaar, 14 dagen bedenktijd
 • 92% van de klanten beveelt hun aan
logo online honden speciaalzaak

Wat is de beste hondenverzekering?

Ben je zoek naar de beste hondenverzekering voor je geweldige hond? Online is dat eenvoudig en snel af te sluiten. Je kiest zelf welke verzekering het beste aansluit bij jouw wensen.

Wat voor de hond van de buurman de beste verzekering is, hoeft voor jou en jouw hond niet hetzelfde te zijn. Om te bepalen wat voor jouw de beste verzekering is, kan je verzekeringen met elkaar vergelijken.

Let hierbij op niet alleen naar de premie kijken, maar ook naar de vergoedingen van de verzekering. Is de basisdekking voor jouw voldoende, of wil je ook nog aanvullende verzekeringen? Is je viervoeter een echte brokkenpiloot? Dan kan de aanvullende dekking fysiotherapie een nuttige aanvulling zijn. Door op de manier te kijken kan je vanzelf de beste verzekering voor je hond afsluiten.

 

Welke verzekeringen zijn er?

Bij de meeste verzekeraars bestaat een verzekering uit het basispakket, en kan jezelf besluiten of u nog aanvullende verzekeringen wilt afsluiten. Zo kan je fysiotherapie, gedragstherapie, radiotherapie en tandartskosten meeverzekeren. De mogelijkhenden zijn legio!

Bij sommige verzekeraars kun je ook de sterilisatie of castratie je viervoeter meeverzekeren en soms zelfs de benodigde vaccinaties. Ook een reisdekking of een crematiedekking is een mogelijkheid. Je kan de hondenverzekering dus helemaal samenstelllen zoals jij dat zelf wilt.

Wil je weten bij welke aanbieders je het beste een hondenverzekering snel en vorodelig kan afsluiten? Bereken direct de premie en zie welke aanbieders aansluiten bij jouw wensen.

 

Wat is de goedkoopste hondenverzekering?

Eten, een mand, een riem, speelgoed… Bij het hebben van een hond komen flink wat kosten kijken. Niet zo gek dus dat je graag op de verzekering bespaart.

Toch is het verstandig om niet direct voor de goedkoopste verzekering te gaan, maar ook goed te kijken naar de dekking. Dat betekent niet dat je direct een hele dure verzekering hoeft af te sluiten!

Misschien heeft de goedkoopste hondenverzekering voor u alsnog de beste dekking.

Op Diks.nl kan jij verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Ook uw financiële situatie speelt een belangrijke rol.

Heb jij een goede buffer voor onverwachte kosten? Dan is de basisdekking voor jouw misschien voldoende. Zo bespaar je ook weer op de kosten.

 

Pin It on Pinterest

Share This