Hondenboeken

Zoek je of heb je al een hond? Ontdek op deze pagina hoe jij de perfecte en geweldige hond kan hebben: gezond, gelukkig en goed opgevoed.

Bij alle handboeken, ontvang je extra voordelen, zoals training informatie en voeding tips.

De hondenboeken zijn alle digitaal en direct als eBook te downloaden!

Duitse Herder

Labrador

Labradoodle

Jack Russell

Border Collie

Golden Retriever

Franse Bulldog

Duitse Herder

Hondenboeken over Duitse Herder

Ben je geïnteresseerd in een positieve methode waarin je stap voor stap leert om op een verantwoorde wijze voor je Duitse Herder te zorgen, zodat je viervoeter voor vele jaren een gezond en gelukkig leven leidt?

Guus Jansen heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het trainen, opvoeden en verzorgen van deze prachtige hond. Hij heeft veel hondenboeken gelezen van zogenaamde ‘hondenexperts’ maar het merendeel van wat er in deze boeken stond vermeld werkt niet. Waarom?

Omdat dit algemene boeken zijn en GEEN boek is die speciaal zijn geschreven over de Duitse Herder. Bij aanschaf van dit eBook ontvang je (veel!) bonus materiaal.

Labrador Retriever

Labrador hondenboeken

De Labrador Retriever, is momenteel een van de populairste hondenrassen in Nederland. Het is een enthousiast hondensoort dat goed luistert (mits goed aangeleerd!) en van beweging en uitdaging houdt.

Omdat het een hond is met veel energie, is het belangrijk om deze hond een duidelijk opvoeding te geven. Wij hebben een (digitaal) handboek gevonden die ontzettend veel praktisch informatie en tips geeft hoe je er een geweldige hond van kan maken!

Klik op de oranje button bekijk de pluspunten van dit complete handboek, waarvan al meer dan 2000 exemplaren van zijn verkocht. Oh, ja na aanschaf van dit eBook kan je het direct kan downloaden.

Labradoodle

hondenboeken over de labradoodle -1

Deze hond is door de succes volle TV serie ‘Boer zoekt vrouw’ erg populair geworden. Naast dat het een lieve hond is, verhaard de Labradoodle bijna niet.

Helaas zijn er veel broodfokkers en nemen het niet zo nauw met de gezondheid en ontwikkeling van deze hond. Voordat je een Labradoodle adviseren wij het een aanral hondenboeken over de Labradoodle te lezen. Je besteld een (e)boek, maar je krijgt je vijf, die zelfs door fokkers worden aangeschaft. De boeken bevatten boordevol tips en adviezen voor de (op)voeding, het voorkomen van probleemgedrag en een positieve trainings methode.

 

Jack Russell

hondenboeken over Jack Russel

De Jack Russel kwam ik voor het eerst tegen tijdens een honden wedstrijd. Wat een snelheid – ondanks de kleine pootjes – en een passie. Je ziet ze vaak in combinatie met paarden, gezien hun kwaliteit ongedierte te bestrijden op maneges. 

Jan Kramer is een fanatieke Jack Russel liefhebber. Hij heeft zijn 25 jarig ervaring over training, opvoeden en verzorgen op een toegangelijk manier opgeschreven in zijn eBook ‘Handboek voor de Jack Russell’. 

Als je zijn boek aan schaft, dan ontvang je nuttig bonus van extra eBooks over puppy aanschaf en verzorging, maar ook over hoe je ze het beste kan trainen.

 

Border Collie

hondenboeken over bordercollie

De Borde Collie heeft een ontzettende intelligentie en ‘will to please’. Hij moet werken!

Ze zijn leergierig, werkwillend en zeer gehecht aan zijn baas en het gezin. Ze pikken snel nieuwe commando’s op en ze hebben een natuurlijk aanleg voor het drijven van vee.

Deze slimme werkhond heb ik bij een ‘Europese Kampioenschap schapen drijven’ op landgoed Marienwaerdt  fantastische staaltjes zien demonstreren.

Zoek je een hond, waarmee je wat wil bereiken in de hondensport of heb je boerderij of gewoon veel ruimte om je huis, dan is dit je kameraad. Het boek ‘Border Collie Geheimen’ beschrijf alle ins en outs van dit prachtige dier. Bij aanschaf van het digitale hondenboek ontvang je veel bonus materiaal.

Golden Retriever

hondenboeken over golden retriever 2

De Golden Retriever is een echte jacht, maar ook gezingshond. Ze zijn lief, intelligent, sociaal, niet blafferig en hebben en groot aanpassings vermogen.

Deze hond leert vrij snel, kunnen goed omgaan met kinderen en andere huisideren. Het zijn echte mensenvrienden en helpen een inbreker eerder, dan dat ze die wegjagen.

Verzameling hondenboeken

Er is veel over bekend over deze hond en is verzamelt in maar lief 5 hondenboeken. Als je deze besteld danb ontvang je deze direct in je mailbox.

 

Franse bulldog

hondenboeken over de franse bulldog

Deze Franse hond zie je niet zo vaak, maar neemt toe in populariteit. Het zijn slimme honden die verdraagzaam voor kinderen en die van een spelletje houden.

Ze kunnen soms jaloers zijn als de baas met andere dingen zich gaat bezig houden. Aan de andere kant zijn eenvoudige op te voeden, mits op de juist manier,

Omdat ze klein van stuk zijn, zijn lange wandelingen niet noodzakelijk. Ze maken graag deel uit van een gezin en je kan ze in principe overall mee naar toe nemen. In de handboek over deze hond, kan je veel tips en praktische informatie vinden.

 

honden spullen en de herdershond -3
honden spullen en de herdershond -1
honden spullen en de herdershond -2
honden spullen en de herdershond -4
specialistische hondenboeken

Waarom hondenboeken?

Als je de gelukkig eigenaar bent van een hond, dan zijn er ook diverse spullen nodig. De vergelijking wordt vaak gemaakt, maar het hebben en verzorgen van een hond heeft veel raakvlakken met het verzorgen van kinderen.

Op onze site hebben wij een selectie gemaakt van zinvolle en geweldige hondenspullen. Omdat er via het internet ontzettend veel aanbod is, helpen wij je graag overzicht te geven van kwalitatieve en goede hondenspullen maar ook diensten.

 

Hondenspullen van boek tot halsband

De honden producten die je via onze site kan aanschaffen zijn praktische spullen zoals halsbanden,  voeding en medicijnen. Daarnaast bieden wij een aantal specialistische hondenboeken.

De meeste boeken die je kan kopen bevatten vele nuttig, maar algemene informatie over honden. Ras kenmerken worden kort (paar A4-tjes) beschreven, de opvoeding en verzorging komt vaak beperkt aan bod. Elke hond is uniek en daarom hebben wij digitale boeken geselecteerd van een aantal populaire rassen. Met de auteurs hebben wij mooie afspraken kunnen maken dat je bij elk eBook veel extra bonus materiaal ontvangt in de vorm van training, voeding enz.

Pin It on Pinterest

Share This