Hond verlaten vanwege zijn gezicht, maar de perfecte persoon ziet zijn ware schoonheid [video]

Beaux Tox, een Labrador Retriever die werd geboren met een gezichtsafwijking, werd precies om deze reden meerdere keren afgewezen. Dit was totdat hij zijn zielsverwant tegenkwam, Jamie Hulit.

Hij werd verpletterd in zijn moeders baarmoeder als een van de zes pups, waarvan de gezichtsafwijking het gevolg is. Zijn intelligentie en zijn leuke karakter zijn echter niet aangepast.

Door zijn gezichtsafwijking konden zijn fokkers hem niet verkopen. Beaux eindigde daarom bij een man die hem verwaarloosde en hem helemaal alleen buiten liet, 5 jaar lang! Het enige wat van Beaux over was was een verdrietige, zieke, parasiet geteisterde skelet, zonder een greintje hoop over.

Toen arriveerde zijn beschermengel, Jamie Hulit. Jamie was vastbesloten om Beaux een tweede kans te geven. “Het kon me niet schelen hoe erg hij misschien ziek was, ik wilde gewoon niet dat hij weer in het pleegsysteem zou gaan en teruggestuurd zou worden.

Beaux werd intensief behandeld door Dr. Jay Rydberg, die de arme hond terugbracht. Hij hielp hem door een chronisch geval van hartwormen, wat hem bijna zijn leven kostte. Nu is hij onderdeel van een gelukkig gezin en is hij een broertje van een andere retriever, Riley. Beaux en Riley houden erg veel van elkaar, ondanks het leeftijdsverschil zijn ze perfect voor elkaar.