Hond redden die is begraven onder stapel stenen [video]

In de video van vandaag zien we een bange hond die vastzit onder een enorme stapel stenen en hoe een vrouw de hond uiteindelijk red. “We reden op straat en hoorden een luide puppy jammeren. Ik stopte en liep naar de stapel stenen op zoek naar een kreet. Maar ik hoorde niks meer, dus ik wist eerst niet waar de puppy was. Uiteindelijk vond ik de hond, hij zat vast onder een grote stapel rotsen. De hond was bang en daardoor een beetje agressief.

Ik had moeite om de hond te naderen, dus ik besloot om wat eten te halen om wat vertrouwen te winnen. Terwijl mijn vriend wat eten ging kopen, probeerde ik de hond te leren kennen. Na wat eten te geven kon ik de hond gelukkig aangeraakt. Wat blijkt, de hond is dol op motorrijden. Ik bracht de hond naar huis om wat melk te geven. Momenteel is de hond veel gezonder en maakt hij geleidelijk kennis met iedereen in mijn familie.